Butik

De flesta båtstolar och båtsoffor i vårt sortiment är uppbyggda på en aluminiumstomme med rotationsgjuten Polyuretanskum med slutna celler. Det innebär att stolarna ej suger åt sig vatten och får en perfekt sittkomfort. De textilier och konstläder som används till båtstolarna är UV-beständiga och antimögelbehandlade för att tåla sol och väta. Våra båtstolar och båtdynor är tillverkade för att hålla formen år efter år. Maia och Styrman har en marinplywood i botten som bas till skillnad mot de andra stolarna och sofforna.

Vi kan leverera båtstolar och båtdynor i många olika material, bl.a. konstläder, Tempotest och Silvertex. Det finns ett flertal olika färger att välja mellan. Kontakta oss för mer information om färger och material.

Vi levererar båtdynor och kompletta dynsatser till er båt. Om man vill köpa samma tyg som stolarna tillverkas av för att klä om sina befintliga båtdynor i egen regi så går det också alldeles utmärkt. Det blir ofta billigare att låta oss nytillverka en båtdyna istället för att låta sy om en gammal båtdyna hos en lokal tapetserare.

Priserna på hemsidan avser pris till konsumenter och är inklusive moms. Båtstolar kan hämtas på Hammarö, Karlstad.
Frakt tillkommer om båtstolarna ska skickas till kund.

Branschfolk får gärna höra av sig med önskemål om modell på båtstol, färger, material, broderade företagsloggor, antal båtstolar mm. Vi lämnar sedan en offert som förhoppningsvis kan leda till ett bra och långsiktigt samarbete.

Välkomna att maila eller ringa om ni har frågor eller vill beställa produkter.

Våra produkter

Visar 1–12 av 77 resultat